Коковић нови тренер фудбалера Графичара

БЕОГРАД: Српски фудбалски тренер Радомир Коковић нови је шеф стручног штаба Графичара, члана Прве лиге Србије, који је развојни тим Црвене звезде.
fudbal
Фото: Tanjug (Z. Žestić, ilustracija)

Желим да се захвалим у своје име и у име свих запослених у ФК Графичар досадашњем тренеру Милији Жижићу за све сто је урадио за нас, на енергији, посвећености, професионалности и емоцији које је несебично давао и залагао се да свакога дана будемо све бољи. Његово име остаће уписано у историји клуба. Желимо му пуно среће како на пословном тако и на приватном плану. Уједно желим Радомиру Коковићу добродошлицу у наш клуб, изјавио је председник Графичара Слободан Говедарица.

Он је додао да је уверен да ће имати дугу и плодотворну сарадњу, пре свега у стварању младих играча.

То смо на старту рада ове управе прокламовали као основни циљ. Зато се као друштвено одговоран клуб трудимо да из године у годину унапређујемо спортску инфраструктуру и створимо боље услове за рад и развој млађих категорија. Поносни смо на преко 300 деце која данас тренирају у нашем клубу и наставићемо и у наредним годинама да будемо фокусирани на развој младих играча, по чему смо јединствен клуб у Србији, истакао је Говедарица.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести