Косановић: Бољи смо од Пролетера, победа нам је неопходна

НИШ: Тренер фудбалера нишког Радничког Милорад Косановић, пред гостовање Пролетеру на крају јесењег дела Суперлиге, изјавио је да је његов тим квалитетнији од ривала из Новог Сада.
m
Фото: Youtube Printscreen

Дуел два тима првобитно је требало да се одигра 9. новембра, али је одложен због стомачког вируса који је тада захватио скоро цео тим Радничког.

"Пред нама је последња утакмица јесењем делу сезоне. С обзиром на временску прогнозу, ово би могао да буде јако занимљив и квалитетан меч. Имамо противника који зна да игра фудбал и воли да се надиграва, али сматрам да ћемо ми бити екипа која ће се питати у Новом Саду, зато што смо бољи од Пролетера", рекао је Косановић на конференцији за медије у Нишу.

Рецепт за тријумф је исти ритам са последње три утакмице Радничког у домаћем првенству.

"Пролетер ће тражити бодове по сваку цену, али су и нама три бода неопходна у борби за излазак на међународну сцену, јер уколико их освојимо поново ћемо ухватити прикључак са екипама које су тренутно испред нас на табели. На пролеће нас чека још 17 мечева, 51 бод је у игри, тако да нам је много важно да савладамо Пролетер", рекао је Косановић.

Због повреде неће играти Нермин Хаскић, док се после одрађене суспензије враћа Душан Пантелић.

Утакмица између Пролетера и Радничког заказана је за 14. децембар у 14 сати на стадиону Карађорђе.

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести