Косановић: Победом у Шапцу до преокрета сезоне

НИШ: Тренер фудбалера Радничког из Ниша Милорад Косановић, уочи гостовања Мачви у Шапцу, изјавио је да би победа за његов тим могла да буде прекретница сезоне.
milorad kosanovic FICA5663
Фото: Милорад Косановић, фото: Дневник (Ф. Бакић)

"Пред нама је изузетно битна утакмица. Не сме да нас завара то што је Мачва једина екипа у лиги без победе. Тај тим уопште није толико слаб и сигурно је да ће се они подићи током сезоне. Нама би евентуална победа могла много да значи, чак смем да кажем да би то могла да буде наша прекретница у сезони. Вратили би мир у екипу и добили простор да за две седмице током предстојеће паузе доведемо неке ствари у ред и почнено да играмо боље. Уколико не победимо, наши проблеми ће се наставити и због тога је битно да сутра будемо успешни", рекао је Косановић на конференцији за медије у Нишу.

Он у Шапцу неће моћи да рачуна на најјачи тим.

"Кадровска ситуација је слицна као и пред дуел са Партизаном пре седам дана. Не могу да рачунам на Риоту Ному, Сашу Стојановића и Вељка Батровића, док је стање Стефана Ђорђевића доста боље, јер је радио пуном паром претходних дана, тако да би он могао у суботу да нам помогне", поручио је Косановић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести