Крстајић: Оно против Украјине је био лош дан

БЕОГРАД: После убедљиве победе против Литваније, селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић честитао је играчима на приступу утакмици и доброј игри и истакао да је сада јасно да је убедљив пораз у Украјини био само лош дан.
Krstajic i Maksimovic/Fonet/AP
Фото: Фонет/АП

Није било лако после резултата који смо остварили у Украјини, поготово због тога што смо имали мало времена за адаптацију и припрему, али су момци показали карактер и вољу. Оно у Украјини је стварно била случајност, лош дан који се дешава, рекао је Крстајић непосредно по завршетку сусрета.

На питање да ли се репрезентација овом победом искупила за дебакл у Лавову, селектор је одговорио да не посматра ствари на тај начин.

Не могу да гледам тако. Десила се та утакмица, дигла се велика фама, а најтеже је играчима и стручном штабу. Причали смо, добро смо одреаговали, показали смо јединство, чекамо наставак квалификација у септембру и идемо даље, рекао је Крстајић.

Он је истакао да смо могли да постигнемо још голова и да јуримо гол разлику коју смо покварили убедљивом поразом у Украјини, али сматра да је најважње да смо се вратили у колосек.

Крстајић није директно одговорио на питање да ли је спреман да настави да води национални тим, већ је поновио оно што јерекао раније - да ће одлуку о томе донети онај ко га је поставио на то место, Фудбалски савез Србије, а поштоваће каква год одлука да буде.

Ја сам професионалац, радим свој посао, а све остало је на људима из савеза. Како они одлуче, тако ће бити. Важна је само Србија и наше учешће на Европском првенству, које није доведено у питање, јер треба да одиграмо још пет утакмица  и сигуран сам да имамо и квалитет и снагу да остаримо циљ, казао је Крстајић.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести