Крстичић: Спартакс нема шта да тражи на "Маракани"

БЕОГРАД: Фудбалер Црвене звезде Ненад Крстичић рекао је да у реваншу против Спартакса не очекује тежак посао и да уз офанзиван приступ верује у победу за пласман у 2. коло квалификација за Лигу шампиона.
krsticic, fk crvena zvezda
Фото: Nenad Krstičić, foto: FK Crvena zvezda

"Не верујем да ће се Спартакс приказати у другачијем светлу, њихова игра је оријентисана на дефанзиву. Сви стоје позади и чекају контру. На нашем стадиону и пред нашим навијачима са таквом игром немају шта да траже, идемо на победу. Требало је већ да забележимо тријумф у првом мечу, нажалост није се то десило, али сада ћемо на "Маракани" поправити утисак. Верујем да ћемо се добро показати", рекао је Крстичић за клупски сајт.

Везиста црвено-белих подсетио је да је време у Риги (0:0) било тешко, али да не жели да се превиће осврће, већ да је сав фокус на реваншу.

"Сада смо упознали противника, знамо шта можемо да очекујемо и сигуран сам да ће нам бити много лакше у реваншу. Штета је што имамо неколико повређених играча, али надам се да ће се опоравити до утакмице. Сигурно ће екипи значити неколико додатних дана да се уиграмо, то је посебно важно за појачања".

Крстичић је позвао навијаче да дођу у што већем броју и пруже подршку играчима.

"Већ смо показали протекле сезоне да на нашем стадиону можемо све уз подршку навијача. Очекујем одличну атмосферу, подршку са трибина каква је увек на нашим утакмицама, а сигуран сам да ће све то донети нову победу", закључио је Крстичић.

Утакмица између Црвене звезде и Спартакса игра се у уторак у 20.30 на стадиону "Рајко Митић".

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести