Крунић: Биће нам тешко, реми у Талину добар резултат

ТАЛИН: Тренер фудбалера Радничког Симо Крунић изјавио је данас у Талину да очекује веома тешку утакмицу против Флоре и оценио да би реми био добар резултат јер следи реванш у Нишу.
simo krunic, fk radnicki
Фото: fkradnickinis.rs

"Биће јако тешка утакмица, Флора је прва на табели, игра добро, за мене имају најбоље младе играче Естоније, добре странце...Одиграли су 19 утакмица, такмичарска су екипа, добро организовавна, што је свакако незгодно за нас", рекао је Крунић на конференцији за медије.

Према његовим речима, да би се остварио повољан резултат, екипа мора да пружи све од себе.

"Ми смо нова екипа, морамо да схватимо озбиљно утакмицу. Били бисмо задовољни и нерешеним резултатом. Наша предност је што се овде игра први меч, па у реваншу, ако нешто не буде добро, надокнадимо", истакао је Крунић и додао да зна тим, као и да неки играчи нису 100 одсто спремни, али свакако ће добити шансу.

Првотимац Нишлија Стефан Ђорђевић рекао је да екипи Флоре даје улогу благог фаворита у првом мечу, али да је сигуран у пролаз.

"Чека нас теска утакмица, код њих све полази од искусног Васиљева, добро смо их анализирали и дајемо им улогу благо фаворита, пре свега јер су дуго заједно. Али, , верујем да ћемо дати максимум и вратити се кући са повољним резултатом. Ово је само прво покувреме и уз дужно поштовање ривала, уверен сам да ћемо ми да прођемо даље", истакао је Ðорђевић.

Утакмица првог кола квалификација за Лигу Европе између Флоре и Радничког игра се сутра од 18 сати у Талину.

Реванш је за седам дана у Нишу, а укупни победник у наредном колу иде на мегдан Ајнтрахту из Франкфурта.

EUR/RSD 117.1262
Најновије вести