Куп на територији ГФС Нови Сад: Ђурђевчани сигурни

​​​​​​​Омладинац – Бачка (Ђ) 1:3 (1:2)
lopta_u_mrezi_1
Фото: Dnevnik.rs

СТЕПАНОВИЋЕВО: Игралиште Омладинца, гледалаца 100. Судија: Чобанов (Руменка)  Стрелци: М. Стојановић у 22. за Омладинац, Инђић у 25. Тепић у 38. и Савић у 64. (аутогол) за Бачку.

ОМЛАДИНАЦ: Зељковић, Савић, Штефек, Б. Пилиповић, Пердух, Анђелковић, Јовановић , Ђурић, (Козарски ), Ђуричић (Ђ. Стојановић), С. Пилиповић, (Милић), М. Стојановић. 

БАЧКА: Вученовић, Мајсторовић (Слепчев, Станишић-), Инђић, Црепуља, Шарић, Сиришки, Милић, Тривуновић (Радосављевић ), Латиновић, Тепић.

Новосадски лигаш Бачка из Ђурђева прошлогодишњи финалиста показала је да је експерт у нашем најмасовнијем такмичењу. Савладала је комбиновани тим Омладинца.

Домаћи су повели матом у два потеза. Голман Зељковић је дегажирао лопту и са голом спојио Стојановића који је био неумољив. Три минута касније гости су анулирали предност голом Инђића, а до полувремена је Тепић био прецизан за вођство Ђурђевчана.

У наставку су домаћи пропустили лепу прилику за изједначење јер је након досуђеног једанаестерца Зељковић промашио гол. Да се све заврши неповољно за Омладинац потрудио се Савић који је у намери да лопту врати голману погодио мрежу, па је екипа из Ђурђева изборила пласман у полуфинале.

М. Поповић

Убедљиви Темеринци

Одигране су утакмице трећег кола купа на територији Градског фудбалског савеза Новог Сада - Постигнути су следећи резултати - СТЕПАНОВИЋЕВО: Омладинац - Бачка (ђурђево) 1:3, ТЕМЕРИН: ТСК - Сириг 5:0, ТИТЕЛ: Тител - Хајдук (Гардиновци) 7:6 (2.2), СУСЕК: Сусек - Борац (Раковац) 6:2.  Екипа Јединства из Руменке је слободна.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести