Кутињо: Никад не знате шта будућност може да донесе

БАРСЕЛОНА: Везни фудбалер Барселоне Филипе Кутињо, после цетвртфинала Лиге шампиона са Лионом (5:1), признао је да није сигуран за своју будућност у каталонском клубу.
barselona lion, tanjug ap
Фото: Tanjug (AP Photo/Emilio Morenatti)

Бразилски репрезентативац признао је да је његова форма испод очекивања и није искључио могућност да напусти шпанског шампиона.

"Последњих неколико недеља, месеци нисам играо добро, али желим да побољшам игру. У Барселону сам дошао да дам све од себе. Тренутно сам овде, али никад не знате шта будуцност доноси. Срећан сам због оног што сам приказао у утакмици са Лионом", рекао је Кутињо, који је у убедљивој победи Барселоне био је стрелац другог гола.

Током сезоне Кутињо је тражио форму и борио се да покаже због чега је његов долазак из Ливерпула каталонски гигант прошле године платио 142 милиона евра, али су кренуле спекулације да би се 26-годишњи фудбалер могао да се врати у Премијер лигу.

Кутињо, који је на мети пре свих Манчестер Јунајтеда, ове сезоне је постигао девет голова на свим такмичењима, од чега четири у Примери.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести