Лакићевић посетио дојучерашње саиграче Војводине

Прошлог лета, након што му је истекао уговор са ФК Војводина, Иван Лакићевић отиснуо се у иностранство и постао играч екипе Ђенове, која је члан италијанске Серије А.
antic i Mogli
Фото: Никола Антић и Иван Лакићевић, фото: Д. Вукићевић

Већ готово пет месеци популарни Могли бори се за место у постави Ђеновљана и нада се да би ускоро могао у првенству да дебитује за нови клуб. У суботу је Ђенова приредила изненађење, пошто је успела да освоји бод против Јувентуса (1:1), у утакмици која је одиграна у Торину. Лакићевић се налазио на клупи за резерве, а после сусрета играчи су добили два слободна дана, која је он искористио да посети родитеље у Београду, али и да скокне до Фудбалског центра “Вујадин Бошков” у Ветернику.

„Ипак сам у Војводини провео три прелепе године и пожелео сам да дођем у Нови Сад и видим се с дојучерашњим саиграчима, али и свим људима запосленим у клубу“, рекао је Лакићевић за “Дневник”.

„Већ у понедељак ујутро враћам се у Италију, јер имам тренинг.“

О томе како је прихваћен у новој средини и утисцима о Ђенови, овај младић је истакао:

„Заиста сам сјајно прихваћен у новом клубу и осећам се тамо изванредно. Све је на највишем нивоу, презадовољан сам и сада се борим за то да добијем шансу и дебитујем у дресу Ђенове. Много су ми у периоду привикавања на нову земљу и град помогли Дарко Лазовић, Горан Пандев и Ервин Зукановић, који су од  раније тамо. Надам се да ћу добити прилику у најскорије време, како би моје задовољство било комплетно.“

Рекосмо, тим из Ђенове узео је бод у дуелу на гостовању код великог Јувентуса.

„Пре свега, била је велика част наћи се у протоколу за утакмицу с Кристијаном Роналдом и његовим саиграчима. Први пут сам био на стадиону Јувентуса у Торину и искуство које сам стекао било је још лепше када су моји другари успели да освоје за нас велики бод. То нам је додатни мотив пред утакмице које нам следе, а у којима ћу, свим срцем верујем, и ја добити прилику да покажем шта знам“, додао је Иван Лакићевић.

А. Предојевић

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести