Иван Лакићевић је међу играчима Воше с најдужим стажом

БЕЛЕК: Од 2015. године Иван Лакићевић, рођени Београђанин, носи дрес Војводине, професионални је фудбалер, али и велики љубитељ позоришта, филма и добре музике.
s
Фото: Dnevnik.rs

Сада је међу играчима који имају надужи стаж у црвено-белој опреми, стандардни је члан прве поставе и један је од љубимаца навијача. Такав статус стекао је великом борбеношћу и беспрекорним понашањем.

- Веома ми је драго то што су на чело наше екипе стигли Илија Столица и његов стручни штаб и што се од почетка припрема одлично ради – рекао је популарни Могли. – Очекујем да у другом делу сезоне покажемо и докажемо да Војводина заслужује да се врати на место које јој припада у српском фудбалу, дакле међу три најбоље екипе у земљи. Доста се ради на тактици, имамо и пуно анализа нас самих, сваког појединца и противника. Све то, уз одличан рад, верујем да ће нам помоћи да оствариможељене резултате, а то је да освојимо Куп Србије и да уђемо у Европу.

Почиње игравање серије припремних утакмица и то с добрим и квалитетним ривалима?

- Радујем се што ћемо снаге одмерити с екипама квалитета Слована из Братиславе, Марибора и Олимпије, јер до сада нисам имао прилику да се с њима срећем. То ће нам бити уједно и могућност да видимо где се тренутно налазимо у односу на веома квалитетне супарнике. Уосталом, Марибор је играо у Лиги шампиона, а онда и у групној фази Лиге Европе, дакле реч је о веома јаком и озбиљном тиму.

Како бисте оценили досадашњи ток припрема?

- Атмосфера у тиму је одлична, саиграчи су супер момци, радимо на веома високом нивоу, а управа нас је максимално испоштовала. Доста се причало о томе, па желим да подвучем да је нама, играчима, највећи мотив то што носимо овај дрес, док је новац нешто друго. Лично, велика ми је част што сам у Новом Саду већ три године, где су ме људи у клубу и око њега и навијачи јако лепо прихватили, и једва чекам да почне пролећни део првенства.

Што се будућих професионалних планова тиче, шта бисте издвојили?

- Волео бих да једног дана обезбедим услове за бољи живот моје породице и да постанем квалитетан човек. С друге стране, животни сан ми је, што се фудбала тиче, да обучем дрес Ливерпула или шкотског Селтика.

Познати сте као велики љубитељ позоришне, филмске и музичке уметности?

- План ми је да ускоро све играче и чланове стручног штаба одведем на једну представу у Југословенско драмско позориште, да погледамо неку комедију. Већ су са мном представе одгледали Антић, Аврамовски, Суботић, Саничанин и још неки од играча и мислим да им се свидело. Ишао сам и у Српско народно позориште у Новом Саду, погледао сам представу „Џандрљив муж“ с одличним Радетом Чупићем. Ту су и обавезне „караоке“ које волим да певам и увек користим прилику да то учиним. Наравно, фудбал је моја професија и преокупација, а јако бих био срећан уколико и навијачи Војводине препознају неке нове токове и у много већем броју почну да долазе на „Карађорђе“ – поручио је Иван Лакићевић.

(Од нашег специјалног извештача)

А. Предојевић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести