Лалатовић: Морам да будем задовољан ремијем

НОВИ САД: Тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић истакао је, после утакмице, да је Војводина била бољи тим у првих 45 минута, док је у наставку, посебно у првих двадесетак минута, то био ривал.
Nenad Lalatović/J. Grlić
Фото: Ј. Грлић/Ненад Лалатовић, тренер фудбалера Војводине

„Можда смо требали да искористимо две прилике у првом полувремену, али нисмо у томе успели. Када је ТСЦ повео са 2:0, морао сам да променим систем игре и да у нападу делујем са два шпица“, рекао је Лалатовић.

Додаје да их је пуно омела повреда Бојића, који је изузетно важан за игру

„Ипак,нећу да кукам. Успели смо да се вратимо, иако играчима замерам то што нису боље пазили на Лукића за којег сам знао да има фантастичну леву ногу. Морам да будем задовољан ремијем после свега, остајемо на путу ка изласку у Европу, а видело се да ТСЦ и Војводина апсолутно заслужују месту у врху табеле“, закључио је Лалатовић .

По заврштеку узбуљивог војвођанског дербија, тренер екипе ТСЦ-а Золтан Сабо је рекао да је бројна публика имала прилику да прати одличну утакмицу, која враћа веру у наш фудбал.

„Чини ми се да је ово био сусрет за срца и душе искрених љубитеља фудбала и драго ми је што смо показали чиме то располажемо и због чега имамо до сада овакве резултате. Новосађани су боље отворили сусрет, после смо ушли у равноправну игру, а ми смо бољи ривал били у првом делу другог полувремена. Уосталом, тада смо стекли два гола предности, а домаћин је морао да крене на све или ништа“, навео је Сабо.

А. П.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести