Лалатовић: На победу у Крушевцу, Партизан "забрањена тема" 

НИШ: Тренер фудбалера Радничког из Ниша Ненад Лалатовић изјавио је да екипа у Крушевцу против Напретка иде на победу, упркос већ обезбеђеном другом месту, као и да нико још не размишља о реваншу полуфинала Купа против Партизана.
lalatovic, tanjug
Фото: Tanjug, arhiva

"Можда утакмица нема резултатски значај, али за мене лично има. Напретку ћу супротсавити најјачи могући састав, јер ми желимо да забележимо нову победу и укњижимо још три бода. Иако нас у среду очекује меч сезоне против Партизана, наше мисли су окренуте само према Крушевцу. О Партизану још увек не желим да размишљам и о Партизану уопште не сме да се прича у свлачионици док не завршимо дуел са Напретком", рекао је Лалатовић на конференцији за медије.

Лалатовић је, због свега што се дешавало након последњег гостовања Радничког у Крушевцу, одлучио да не присуствује конференцији за штампу после утакмице, на којој ће се појавити неко од његових помоћника.

Он је истакао да се због вређања његове породице и деветогодишње ћерке никада више неће појавити у преш центру Напретка и да се нада да ће га надлежни људи из ФСС-а разумети због тога. 

Утакмица између Напретка и Радничког игра се сутра од 16 сати.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести