Лалатовић: Победа је наш једини циљ

У шестом колу Супер лиге Србије, фудбалери Војводине у суботу играју против екипе Пролетера на „Карађорђу“. После ремија у прошлом колу против ТСЦ-а Војводина је задржала прво место на табели, а тријумфом над градским ривалом жели да и даље остане на лидерској позицији.
Nenad Lalatović/J. Grlić
Фото: Ј. Грлић/Ненад Лалатовић, тренер фудбалера Војводине

– Очекује нас још један дерби, овога пута градски. У Пролетеру сам провео две прелепе године, воде га веома организовани људи, који воле свој клуб. У њему су играчи који немају комплекс и не плаше се ни Војводине,  Црвене звезде и Партизана. Прошле сезоне, Пролетер је знао да изненади Војводину, па је победом над њом чак могао да је гурне у плеј-аут. Немају респекта ни према коме, али исто тако, немамо ни ми – каже тренер Војводине Ненад Лалатовић.

Лалатовић истиче да црвено-бели у добром расположењу дочекују меч, у којем желе победу.

– Једини циљ су нам три бода и да победимо. Моји играчи имају карактер и с  правом су ту где јесу. Зато у суботу очекујем добру утакмицу и победу моје екипе, која није уздрмана због ремија у прошлом колу, напротив, добила је на самопоуздању. Атмосфера је добра и нећу моћи да рачунам једино на Николића, који је тек дошао и још увек није максимално физички спреман. Матић ће конкурисати за састав, који ће бити најјачи могући – истакао је Лалатовић.

Утакмица између Пролетера и Војводине игра се у суботу од 20 часова на „Карађорђу“, а у знак захвалности према навијачима за сјајну подршку на утакмицама против Рада и ТСЦ-а и уз покровитељство спонзора утакмице – компаније „Александар градња“, улазнице за овај меч моћи ће бесплатно да се преузму на благајнама.

Улазнице за запад преузимаће се на главној благајни стадиона (између западне и јужне трибине), улазнице за исток на благајни на источној трибини (поред ресторана „Огњиште“) а улазнице за север у просторијама навијачке групе Фирма на северној трибини стадиона.

Уз личну карту на увид, једна особа ће моћи да преузме највише четири улазнице, а благајне ће бити отворене на дан меча, од 17 часова. Такође, за овај меч важиће и сезонске улазнице ФК Војводина из прошле сезоне.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести