Лалатовић поново тренер Радничког из Ниша

НИШ: Ненад Лалатовић се вратио у Раднички и биће поново шеф стручног штаба нишког клуба, саопштено је из клуба.
lalatovic_FBakic
Фото: Ненад Лалатовић, фото: Дневник (Ф. Бакић)

Лалатовић се враћа на место успеха, пошто је у сезони 2018/2019 са Нишлијама био вицешампион Србије, а у тих годину дана оборени су бројни клупски рекорди.

Са досадашњим шефом стручног штаба Александром Станковићем клуб је споразумно и у пријатељском тону раскинуо сарадњу.

"Са великим задовољством се враћам у клуб у којем сам провео прелепих годину дана. Нисам се много размишљао када сам добио понуду од руководства клуба на челу са Ивицом Тончевом и Драганом Марковићем Марконијем. Ми смо већ показали да смо добитна комбинација и договорили смо се буквално за пет минута. За Раднички и његове навијаче сам се пуно везао и веома ми је драго што ћемо поново бити на истој страни. Ово је велики клуб, Ниш је сјајан град за живот и једва чекам да поново почнемо да пишемо историју", рекао је Лалатовић.

Пред Лалатовићем је озбиљан посао око формирања састава за следећу сезону.

"Раднички више никада не сме да дозволи себи да буде у позицији у којој је био у прошлој сезони, када је до последњег минута стрепео за опстанак у лиги. То мора да остане иза нас, а испред нас је једна озбиљан рад и повратак на стазе успеха. Наш циљ ће бити пласман међу четири најбоље екипе у Суперлиги и повратак у Европу", поручио је Лалатовић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести