Лалатовић: Вучић је Меси, други се скривају

БЕОГРАД: Нисам пројекат било какве политике, да јесам био бих у Црвеној звезди, рекао је тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић.
nenad lalatovic, J. Grlić
Фото: Ј. Грлић/Ненад Лалатовић
Он је гостујући у Меридијановој емисији "Мој угао" у разговору са Миланом Бошковићем подсетио да је у Звезду дошао када у клубу није било струје.
 
"Да сам био пројекат доводила би се мени појачања, као Миодрагу Божовићу и Владану Милојевићу. Значи, ја нисам био ничији пројекат", каже Лалатовић.
 
Мене нико не занима у том смислу, али ја и даље имам право на своје мишљење, истиче Лалатовић.
 
" И даље говорим и даље тврдим... Због тога могу да ме мрзе. За мене у овом тренутку не постоји бољи политичар од Александра Вучића. И због тога сам постао „политички пројекат“, зато што сам то изговорио. Опет кажем - он је Меси, а када се буде појавио неко нови, можемо даље да разговарамо", истиче Лалатовић.
 
Он је прокоментарисао и тешку финансијску ситуацију у Војводини и недостатак реакције Управе.
 
"Пребацују лопту од једног до другог. Бајатовић увек има састанке, Самарџић увек каже: "Ја сам тек дошао, ја ту не могу ништа". Па, што си дошао ако не можеш ништа? Тренер се смењује када нема резултата, онда треба и Управа да се мења у таквим ситуацијама. Не знам шта да кажем", истакао је Лалатовић.
EUR/RSD 117.1117
Најновије вести