Лалатовић задовољан победом: Морамо да будемо „гладни“ голова

НОВИ САД: У 24. колу Супер лиге Србије Војводина је савладала екипу Напретка 1:0 (0:0) голом Човића с беле тачке. Шеф стручног штаба Војводине Ненад Лалатовић задовољан је победом, али сматра да су његови играчи недовољно „гладни“ голова, те да имају проблем с реализацијом истих.
Nenad Lalatović zadovoljan urađenim poslom u Turskoj Foto: J. Grlić
Фото: Ненад Лалатовић/ Ј. Грлић

Напредак се показао као јако добра и квалитетан тим. Играли су организовано, имају свој квалитет и ја желим Напретку да остане у лиги. Нама је битно било данас да победимо утакмицу и успели смо у томе. Оно што замерам својим играчима јесте реализација. Ми морамо да будемо „гладни“ голова. Морамо у тој организацији да дамо гол кад је потребно и онда је много лакше привести утакмицу крају. Данас смо имали минимум три стопостотне шансе где је теже промашити него дати, а ми смо промашили и после тога смо могли бити кажњени. Свакако заслужили смо да победимо, поготово овим што смо показали у другом полувремену где је Напредак неколико пута са гол линије спашавао лопту,  изјавио је Лалатовић.

Војводина је данашњом победом засигурно сачувала трећу позицију на табели, а већ за неколико дана ривал црвено – белим биће београдски Партизан.

Оно што је најбитније – и даље смо трећи на табели, што је велики успех. Сад следи дерби против Партизана. Партизан игра у врхунској форми, тренутно имају велик број победа за редом. Имају доста странаца у екипи који праве разлику, а имају и репрезентативце. Самим тим биће тешка утакмица, али ми се не плашимо никога. Идемо тамо да се надигравамо, па нек бољи победи, рекао је Лалатовић.

У наредном колу Војводина гостује Партизану, а тај меч ће се играти у уторак 2. марта.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести