Лалатовићу далеко Ниш а ближи Нови Сад?

НИШ: Први човек ФК Радничког из Ниша Ивица Тончев и шеф стручног штаба Ненад Лалатовић договорили су се да споразумно раскину уговор о сарадњи, објављено је синоћ на сајту клуба.
Nened Lalatović, novi-stari trener Vojvodine Foto: FK Vojvodina/arhiva
Фото: Ненед Лалатовић, нови-стари тренер Војводине Фото: ФК Војводина/архива

Како се наводи, до прекида сарадње дошло је због жеље Лалатовића да се у наредном периоду више посвети својој породици. 

Раднички се захвалио Лалатовићу на преданом и професионалном раду, изузетним оствареним резултатима у домаћем првенству и пожелео му сваку срећу у наставку тренерске каријере.

"Желео бих да се захвалим свима у клубу на предивних годину дана. У тандему са Ивицом Тончевом сам остварио историјске резултате за овај клуб и то ће остати записано заувек. У претходној сезони смо извукли максимум, исписали историју Радничког и мислим да је време да се стави тачка, јер смо направили нешто што тешко може да се понови. Мало сам испражњен од свега, иза мене је напорна година и потребан ми је предах. Разговарао са дуго са првим човеком Радничког Ивицом Тончевом и дошли смо до заједничког закључка да је ово најбоље за клуб", изјавио је Лалатовић, који је прошле сезоне водио Нишлије до историјског другог места, а недавно потписао нови уговор.

Он је навео да мора да наставим даље и да ће видети шта и где ће радити у наредном периоду.

"На ову одлуку је утицало и то што сам 365 дана био одвојен од моје деце, пуно ми недостаје време које проводим са њима, тако да ако будем радио следеће сезоне то ће бити или у Београду или у неком граду који на неких 80 до 100 километара од главног града, јер бих на тај начин могао да сваки дан будем са децом. Још једном желим да се захвалим свима у Радничком и у Нишу. И Ивици Тончеву, са којим бих желео поново да сарађујем у будућности и директору клуба Дејану Пропадалу и испортском директору Марку Јовановићу и играчима, а посебно навијачима Радничког и свим љубитељима фудбала у Нишу који су ме сјајно прихватили од првог дана", поручио је Лалатовић.

О именовању новог шефа стручног штаба јавност ће бити ускоро обавештена, након разматрања кандидата на седници Управног одбора.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести