Лига Европе: Фудбалери Звезде вечерас против Ренџерса

БЕОГРАД: Фудбалери Црвене звезде вецецрас доо 18.45 сати дочекују Ренџерс на стадиону "Рајко Митић" у реванш мечу мечу осмине финала Лиге Европе.
fudbal
Фото: pixabay.com

У првом мечу у Глазгову било је 3:0 за Ренџерс и Звезди је потребно "чудо" за пласман даље.

Нада последња умире, играмо у Београду, пред нашим навијачима, један рани гол променио би све и видећемо како ће се Ренџерс понашати под притиском. Овај стадион шаље играче да буду дупло јачи, тај адреналин са трибина је посебан, биће исти хук као у Глазгову, Маракана неће уплашити Ренџерс, али ће Ренџерс имати два пута јачег противника, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић.

Нећемо грлом у јагоде, ја то кажем калкулисани ризик, у доброј смо фази као тим, додао је Звездин тренер.

Направићемо јак притисак, да погреше, као што смо ми у Глазгову. Даћемо све од себе да се то деси, надам се да ће и срећа бити уз нас, али морамо да је заслужимо, поручио је Станковић.

Звездин голгетер Милан Павков, који ће како је Станковић открио бити стартер, рекао је да притисак увек постоји, али ако се прихвати на прави начин може да ти помогне и да будеш још бољи.

Ако се оствари резултат, сви смо јунаци, небитно ко ће бити стрелац, рекао је Звездин јунак против Ливерпула и још неколико битних мечева последњих година.

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести