ЛШ: Јувентус потпуни преокрет прокоцкао у надокнади

Јувентус је, по узору на Рому претходне вечери, силовито кренуо у Мадриду да надокнади пропуштено у првој утакмици код куће и повео преко Манџукића већ у 2. минуту утакмице.
real juventus, Fonet
Фото: FoNet

Реал је имао посед лопте, Реал је имао игру, али је Јувентус давао голове и зачас је било 2:0 за госте усред шпанске престонице. Мадриђани су прву утакмицу у Торину добили резултатом 3:0 и деловало је немогуће да Италијани могу тако да им се реванширају али се догодило управо то и Јувентус је стигао и до трећег гола.

Сантјаго Бернабе у неверици, сви су већ видели како утакмица иде у неизвесне продужетке. А онда се све променило у надокнади. Реалу је досуђен пенал у 93. минуту. Цео италијански тим је окружио енглеског судију Мајкла Оливера, по чијој је процени најгласнији у тим протестима био нико други до прослављени голман Јувентуса Ђанлуиђи Буфон. Њму је судија због тога доделио црвени картон, у његовом вероватно последњем мечу у каријери у ЛШ.

Фото: FoNet

Кристијано Роналдо поклон пенал претвора у погодак и доноси свом тиму пласман у полуфинале Лиге шампиона. Крајњи резултат 1:3, што уз 3:0 за Реал у Торину укупан скор подиже на 4:3 за Мадриђане.

Мреже мировале у Минхену

У минхену није било изненађења и Бајерн се рутински пласирао у полуфинале Лиге шампиона, након што је утакмица против Севиље завршена без голова, 0:0.

Фото: FoNet

Бајерн је након тријумфа у првој утакмици у Севиљи од 2:1 успео да сачува мрежу и предност са гостовања, те се тако придружио Ливерпулу, Роми и Реалу у предстојећем полуфиналу ЛШ.

Е. Д.

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести