ЛШ: Наполи - Црвена звезда 3:1

Фудбалери Наполија победили су са 3:1 Црвену звезду у утакмици 5. кола Ц групе Лиге шампиона на стадиону "Сан Паолу".
napoli zvezda, fonet
Фото: FoNet

Крај

90+2: У прилици је био Марин, али је Оспина још јендом био на месту. одмах на другој страни шанса за наполи, али је и Борјан после шута Алана био сигуран.

90. минут: Игра се три минута надокнаде.

86. минут: Последња измена и у Наполију. Ушао је Марко Рог уместо Каљехона.

85. минут: Шанса за Звзеду. Шутирао је Ебесилио, али је Оспина био на месту.

77. минут: Измена у Наполију. Изашао је Инсиње, а ушао Зиелински. Измена и у Звезди изашао је Симић, а ушао Ебесилио.

73. минут: Шанса за Звезду. Лепу акцију одиграла је Звезда, после додадавања Марина и Бена, Родић је центрирао и послао лопту на другу стативу где се умало у шанси нашао Гобељић.

64. минут: Друга измена у Звезди. Уместо Срнића ушао је Јованчић.

57. минут: Црвена звезда је после прелепе акције смањила на 1:3. Стрелац је Бен. Повукао је акцију Марко Марин, разменио додавања са Крстичићем, онда окренуо Кулибалија и савршено проиграо Бена иза одбране. Овај је  шутирао из прве и лепо погодио супротни угао гола Наполија.

52. минут: Наполи води са 3:0. Други пут на мечу стрелац је Белгијанац Мертенс.Мартенс се после једног дубинског додавања ослободио Дегенека и прецизним ударцем погодио горњи леви угао гола Звезде.

48. минут: Поново шанса за Наполи. После комбинације Алана и Инсиње лопту је замало закачио Мертес, али је испред њега интервенисао Гобељић.

46. минут: У другом полувремену уместо Николе Стојиљковића у Лиги шампиона дебитује Дејан Јовељић. И Анћелоти је извршио измену. Изашао је Албио, а ушао Хисај.

Почело је друго полувреме

Полувреме

Играло се три минута надокнаде времена. У првом полувремену Наполи је био много бољи ривал и заслужено води са 2:0.


Ливерпул смањио у финишу полувремена у Паризу

Ливерпил је у другој утакмици у финишу првог дела смањио на 1:2. Ди Марија је скривио пенал у последњем минуту полувремена, а сигуран извођач је био Џејмс Милнер.


42. минут: Наполи је и наставио да напада, а Мертенс  је био у још једној шанси.


Нејмар дуплирао вођство ПСЖ против Ливерпула

Веома је важан дуел на "Парку принчева" за расплет у групи Ц, а тамо ПСЖ води са 2:0. Стрелац је био Нејмар.


33. минут: Наполи води са 2:0. Вођство домаћина дуплирао је Дрис Мертенс. Остао је белгијски нападач заборављен на петерцу, одлично је реаговао после центаршута и на првој стативи преварио Борјана.

28. минут: Одлична интервенција голмана Звезде Борјана после још једне акције Наполија. Каљехон је центрирао на петерац, тамо је Сенегалац био највиши у скоку, али је Борјан опет сјајно интервенисао.

23. минут: Умало изједначење. Марко Марин је одлично упослио Вељка Симића, али је он слабо шутирао у ближи угао и Оспина је некако одбранио.


Пари Сен Жермен повео против Ливерпула

У међувремену, у другој утакмици групе Ц фудбалери Пари Сен Жермена повели су против Ливерпула. Стрелац у раној фази утакмице на "Парку принчева" био је леви бек Хуан Бернат.


19. минут: Прва прилика за Црвену звезду. Са велике удаљености шутирао је Славољуб Срнић, али није био прецизан.

18. минут: Наполи је наставио да напада и после постигнутог гола. Поново се отворила полуконтра за домаће, Инсиње је наставио додавањем за Мертенса, а њему је лопту одузео Дегенек пре него што је ушао у шансу.

11. минут: Наполи је повео са 1:0. Стрелац је Хамшик. Италијанима се исплатио притисак на старту јер су, после две лоше реакције Марка Гобељића, дошли до предности. Десни бек Звезде је прво омогућио корнер ривалу, а онда му је побегао Марек Хамшик којем није било тешко да из петерца спроведе лопту у мрежу.

8. минут: Домаћин прети од старта. Прву велику шансу су имали у 6. минуту. Инсиње је додао до Каљехона који је лопту убацује на петерац, одатле је Мертенс покушао петом, али је голман Звезде Борјан био на месту.

3. минут: Већ после првог напада Звезде реаговала је одбрана Наполија и лопта је пала у руке голману Давиду Оспини. У њега је ударио Никола Стојиљковић и колумбијски чувар мреже је остао на земљи. Резервиста Орестис Карнезис се озбиљно загревао, али се Оспина после неколико минута придигао.

Почела је утакмица између наполиај и Црвене звезде.

EUR/RSD 117.1015
Најновије вести