Луис Суарез на корак од Јувентуса

Луис Суарез налази на корак од доласка на позајмицу у Јувентус, пошто је Уругвајац договорио личне услове са "старом дамом".
l
Фото: Youtube Printscreen

Велике су шансе да ћемо Луиса Суареза следеће сезоне гледати у дресу торинског Јувентуса, пошто су све три стране, "стара дама", Барселона и сам нападач, расположени за такав исход.

Познато је да Каталонци желе да се ослободе јаког уговора који Уругвајац има са клубом са "Камп Ноуа", а који истиче наредног лета.

Јувентус ће за "мале паре" добити убојитог нападача, очекује се да за позајмицу плате око пет милиона евра, а Суарез би чинио заиста застрашујући нападачки трио уз Кристијана Роналда и Паула Дибалу.

Суарез је договорио личне услове са Јувентусом, који је спреман да му понуди плату од девет милиона евра у наредне три сезоне, што је за играча који има 33 године више него уносан уговор.Једина препрека је што Уругвајац за цео посао тражи да му Барселона исплати око 25 милиона евра, кско би их ослободио великог терета у последњој години уговора.

Уругвајац је за Барселону одиграо 283 утакмице и постигао 198 голова, али је због повреде пропустио добар део ове сезоне.

Епилог ће бити познат у наредним данима, али сва је прилика да ће после Ајакса, Ливерпула и Барселоне, Суарез обући црно-бели дрес торинског клуба.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести