Марин преузео функцију Звездиног шефа скаутинг службе

БЕОГРАД: Некадашњи капитен фудбалера Црвене звезде Марко Марин данас је званично преузео функцију шефа скаутинг службе црвено-белих, саопштено је на сајту клуба.
s
Фото: Youtube Printscreen

Марин је изразио задовољство што поново има прилику да помогне клубу, али и истакао да су и сада циљеви на највишем могућем нивоу.

"Нисам размишљао на овај начин док сам био фудбалер. Много сам срећан што сам добио прилику да у овој улози дођем у Црвену звезду и да помогнем клубу. Наравно, као и док сам био играч, увек постављам највише циљеве. Мислим да у лепом тренутку долазим у клуб, што ће ми додатно олакшати да испуним циљеве и помогнем клубу на прави начин", изјавио је Марин за клупски сајт.

Већ неколико месеци Марин сарађује са спортским сектором клуба, као и са спортским директором Митром Мркелом и помаже при проналажењу адекватних појачања.

"Већ неколико месеци смо у контакту. Радимо заједно и за овај прелазни рок тражимо праве играче. Помажем генералном директору и сигуран сам да ћемо сви бити задовољни и да ће овај прелазни рок бити успешан за нас".

Марин је нагласио да је циљ за наредну сезону јасан - пласман у Лигу шампиона.

"Друга дупла круна у низу, то је велики успех. Надам се, као и сви навијачи, да ћемо се предстојеће сезоне квалификовати у Лигу шампиона. То би био велики успех, да се након неколико сезона без Лиге шампиона поново вратимо тамо где припадамо. Наравно, поред тога, циљ је да и наредне сезоне освојимо све", поручио је Марин.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести