Марко Гобељић уочи вечитог дербија: На крилима навијача до победе

Фудбалери Црвене звезде и Партизана ће у четвртак (25. април) укрстити копља у трећем колу плеј – офа Суперлиге.
Marko Gobeljic/FK Crvena zvezda
Фото: Марко Гобељић/ФК Црвена звезда

Звезда је неочекивано изгубила од Чукаричког и сада јој Раднички озбиљно прети  у борби за титулу.

„Мотивисани смо и потпуно фокусирани на вечити дерби. Сваки меч у плеј-офу је изузетно важан, а дуел са комшијама има још већу тежину. Зато напорно тренирамо и припремамо се, како бисмо се показали у што бољем светлу. Императив нам је да освојимо три бода и да направимо још један веома битан корак ка освајању титуле. Остало је још мало до краја, желимо да  сезону приведемо крају на најбољи могући начин“,   рекао је Марко Гобељић.

Он тврди да густ распоред не утиче на екипу.

„Навикли смо на изузетно густ распоред, од јула играмо у овом ритму. Показали смо много пута до сада да то на нас не оставља последице. Природно је да у неком тренутку дође до замора, али наша екипа ради све како бисмо се што брже опоравили. Радује нас чињеница да немамо већих проблема са повредама. Надам се да ћемо сви бити потпуно здрави и спремни да се боримо на дербију.“

Позвао је навијаче да подрже тим.

„Сви знамо колико је важан моменат, зато нема потребе посебно наглашавати нашим навијачима колико ће нам њихова подршка значити. На крилима њиховог навијања можемо до успеха. Знају они то, увек су уз нас. Дали су нам јак ветар у леђа и после сусрета са Чукаричким и то нам много значи. Дерби је посебна утакмица за све нас, зато очекујем пуне трибине и леп, прави фудбалски амбијент. Управо ће песма  наших навијача бити оно што ће нас носити на терену и верујем до победе“, рекао је Гобељић.     

С. Р.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести