Марко Величковић потписује за Вошу! ВОЈВОДИНА ИЗЛАЗИ НА ФУДБАЛСКО ТРЖИШТЕ С ОЗБИЉНИМ НАМЕРАМА У Клубу спремни за НАЈВИШИ ПЛАСМАН

Како „Дневник“ незванично сазнаје, талентовани офанзивни везни играч лучанске Младости Марко Величковић постигао је договор са управом ФК Војводина да каријеру настави у новосадском колективу.
v
Фото: FK Mladost

Наш добро обавештени извор тврди да је Вошин спортски директор Марко Јовановић, с председником Драгољубом Збиљићем, прецизирао све детаље уговора и предочио их српском омладинском репрезентативцу што је он са својим тимом и прихватио.

Таквим расплетом у трци за ангажманом једног од предводника новог српског фудбалског таласа, губи смисао летошње рачунице директора Црвене звезде Зваздана Терзића да ће шампион, у улози „српског Бајерна“, у блиској перспективи привући све младе играче што у Србији вреде.

Овога пута порука Вошиног руководства утолико је моћнија у намери да се упусти у трку за највиши пласман, али и да равноправно учествује у расподели вредности  на српском фудбалском тржишту.

Незванично, Војводина ће за Величковића да издвоји 400 хиљада евра, а потписивање уговора, како сазнајемо из лучанских извора, најављено је за понедељак, први који дође. Величковић ће на јесен прославити 20. рођендан.  У нетом завршеној сезони одиграо је 28 утакмица (једну у Купу Србије) и постигао шест голова. Свој првенац постигао је летос у свом сениорском дебију против Црвене звезде. Истовремено, био је то први гол који је шампион примио у минулој сезони.

Л.Б-з

EUR/RSD 117.0557
Најновије вести