Марковић у 90+5. минуту за победу Партизана над Младост ГАТ

НОВИ САД: Фудбалери Партизана савладали су вечерас Младост ГАТ у Новом Саду 1:0 у утакмици шестог кола Суперлиге Србије.
s
Фото: Дневник (Ф. Бакић)

Црно-бели су уписали тријумф на дебију новог тренера Гордана Петрића, али су до бодова стигли тек у 90+5. минуту поготком Светозара Марковића и спречили нови неуспех, упркос прилично лошој игри.

Резултати шестог кола Суперлиге: Младост Лучани - Радник 3:2 (Бојовић 31. пенал, Гордић 53, Веснић 87 - Недељковић 26, Јањић 86), Спартак - Јавор 2:2 (Срећковић 13, Тодороски 30 - Гигић 22, Елиомар Силва 67), Младост ГАТ - Партизан 0:1 (Марковић 90+5).

Понедељак: Раднички Крагујевац - Чукарички (17.00).

Субота: Црвена звезда - Вождовац 4:0, Колубара - Војводина 2:2, Напредак - ТСЦ 0:0.

Петак: Раднички Ниш - Нови Пазар 1:3.

Фото: Дневник (Ф. Бакић)

Петрић: Видео сам велику нервозу,играчима потребна подршка

Честитам мојим играчима што су веровали и дали гол у последњем минута. Лепо је то од њих, али оно што сам ја видео током овог меча је велика нервоза у нашим редовима, рекао је нови тренер Партизана Гордан Петрић после победе на дебију на клупи црно-белих против Младости у Новом Саду (1:0).

Једини гол постигао је дефанзивац Светозар Марковић у 90+5. минуту.

"Било је ту доста потеза који нису фудбалски. Жао ми је што појединци са трибина прозивају наше играче, мислим да им је потребна подршка, не мени, него њима. Само нас играчи могу извући из ове кризе. Морамо да се смиримо као екипа, да играчи раде праве фудбалске ствари у датом тренутку. То ће све доћи, а да ли ће доћи са овим голом у последњем минуту, остаје да се види. Екипа је психички истрошена, што сам јасно видео вечрас. Имамо још пар дана до Европе и морамо да будемо паметнији" рекао је Петрић за ТВ Арена спорт.

 

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести