Марковић: Ускоро се враћам на терен

БЕОГРАД: Фудбалер Партизана Светозар Марковић, који се тренутно опоравља се од операције менискуса, изјавио је да ускоро очекује повратак на терен.
svetozar markovic, fk partizan
Фото: Светозар Марковић, фото: ФК Партизан

"Много ми недостају утакмице и тренинзи. Једва чекам да поново будем на терену и играм утакмице. О саиграчима и нашој атмосфери да и не причам", рекао је Марковић за клупски сајт.

Њега је у тиму заменио такође млади Страхиња Павловић, а Марковић истиче да је пратио свог колегу и да се он добро снашао.

"Наравно да сам пратио, снашао се одлично и надам се да ће тако и наставити. Видели смо се неколико пута и разговарали о његовим утакмицама", рекао је Марковић.

Он је потврдио да је већ кренуо са трчањем, али да са екипом неће одмах почети да ради.

"Са трчањем сам почео пре седам дана, а са лоптом би требало да почнем да радим у среду или четвртак. Радујем се што се враћам у Спортски центар, али нећу одмах почети да радим са екипом, већ индивидуално са кондиционим тренером", објаснио је штопер црно-белих.

Маркових је испричао и како су текли први дани опоравка и да му је у том периоду највећа подршка била породица.

"Прве дане после операције сам мировао и у болници, а потом и код куће. Трудио сам се да тих дана што мање замарам колено, а онда сам четвртог кренуо са лаганим вежбама", рекао је штопер црно-белих и додао да се током тог периода није питао зашто се баш њему десила таква повреда.

"Па нисам баш размишљао о томе зашто се мени десило баш у тренутку када сам у доброј форми и када треба да играм фудбал. Врло реално посматрам ствари у животу, а притом сам свестан да је ово фудбал и да се сваком може десити. Од првог тренутка само размишљам да се што пре вратим на терен", закључио је он.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести