Мартинс: Бензија престрого искључен

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Олимпијакоса Педро Мартинс изјавио је да је на пораз од Црвене звезде у Лиги шампиона у Београду утицао престрог црвени картон Јасину Бензији.
martins, tanjug
Фото: Танјуг (Видео)

Француски судија Беноа Бастијен искључио је Бензију у 58. минуту, после чега је Звезда од 0:1 стигла до великог тријумфа 3:1 у Београду.

"Претерано је добио црвени картон, Бензија није ишао намерно. Није хтео да га повреди, обичан је био фаул. Било је много више догађаја за црвени картон", рекао је Мартинс синоћ после утакмице на конференцији за новинаре на стадиону "Рајко Митић".

Он је признао да је његов тим направио превише грешака у финишу.

"Морамо да анализирамо пораз на миран начин у наредним данима. Погоршао се наш квалитет у финишу, примили смо два гола и на нама је одговорност", рекао је Мартинс.

Он се захвалио навијачима оба клуба на великој подршци и одличном амбијенту.

"Нису престали да навијају цео меч. На крају ми је жао што су наши навијачи последњих 15 минута видели такав финиш", рекао је Мартинс.

Њега су грчки новинари упитали зашто су из прве поставе изостали играчи попут Матјеа Валбуене, Данијела Поденсеа, Омара Ебделауија и Бразилца Гиљермеа.

"Нећу престати да наглашавам да је циљ првенство. Морале су да се десе промене, играли смо у лиги пре три дана. Били смо мирни и квалитетни, нисмо се разликовати од противника, добри до полувремена, а онда смо изгубили равнотежу. Бензија је направио три фаула, добио искључење и све је било теже. Не мислим да је промена играча проблем", закључио је Мартинс.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести