МАТИЈАШЕВИЋ: Нисмо имали среће на жребу, али Чукарички жели да НАПРАВИ ИЗНЕНАЂЕЊЕ

БЕОГРАД: Спортски директор Чукаричког Владимир Матијашевић изјавио је данас да београдски фудбалски клуб није имао среће на жребу за пласман у Лигу Европе.
s
Фото: Youtube printscreen/SOS Kanal Plus

Жребом је раније данас одлучено да се Чукарички за групну фазу ЛЕ бори са победником дуела између Олимпијакоса и Генка.

Клуб из Београда ће први меч ограти као гост 24. августа, реванш је на програму недељу дана касније.

"Ко год да нам буде ривал у плеј-офу, биће фаворит. Изгледа да немамо среће на жребу, пре две године смо извукли Хамарби, прошле године Твенте, сада победника меча Олимпијакос - Генк. И увек су то биле најтеже могуће опције у том тренутку. Али, игра се 11 на 11, не желимо да се одрекнемо борбе за пласман у групну фазу Лиге Европе", рекао је Матијашевић, преноси званични сајт клуба.

Чукарички ће у случају да буде елиминисан у плеј-офу за пласман у ЛЕ играти у групној фази Лиге конференција.

"Сјајна је околност што ћемо имати обезбеђену европску јесен, али понављам, борићемо се до краја. Желимо да направимо изненађење. Лично, волео бих да играмо против Олимпијакоса, кад је већ овако. Радио сам у Грчкој, био у АЕК-у, знам каква је атмосфера у Пиреју, јасно нам је да је Олимпијакос велики клуб, додуше нема неке разлике између њих и Генка, биће тешко у сваком случају. Очекујем да наши првотимци пруже добру игру и да буду равноправни у тим мечевима", додао је спортски директор Чукаричког.

EUR/RSD 117.1192
Најновије вести