МБАПЕ У ПРОБЛЕМИМА? Тренер није један од њих

САН СЕБАСТИЈАН: Фудбалер Пари Сен Жермена Килијан Мбапе изјавио је да нема проблема са тренером клуба из Париза Луисом Енрикеом, преноси данас Би-Би-Си (ББЦ).
Tanjug/Shutterstock.com/martin SC photo, arhiva
Фото: Tanjug/Shutterstock.com/martin SC photo, arhiva

Фудбалери ПСЖ-а победили су синоћ у гостима екипу Реал Сосиједада 2:1 у реванш мечу осмине финала Лиге шампиона. Клуб из Париза је изборио пласман у четвртфинале ЛШ, пошто је у првом дуелу славио са 2:0.

Мбапе је постигао оба гола за ПСЖ на синоћњем мечу против Реал Сосиједада. Он је одиграо целу утакмицу за "свеце", први пут после 14. фебруара.

Мбапе има уговор са клубом из Париза до краја сезоне, а светски медији су пренели да ће фудбалер ПСЖ-а на лето да потпише уговор са мадридским Реалом. Он је демантовао да је у сукобу са Енрикеом.

"Увек желим да играм у Лиги шампиона, то је веома важно такмичење. Никада не бих могао да будем играч који се крије. Мој однос са тренером је добар. Нема проблема, чак иако људи мисле да их има. Имам много проблема, али тренер није један од њих", рекао је Мбапе за француски Канал плус.

Енрике је изјавио да жели да направи добар тим без Килијана Мбапеа.

"Килијан ће постићи 50 голова и имати 25 асистенција са сваким тренером, у свакој екипи. Очигледно, његова непосредна будућност неће бити овде, па ћемо морати да испробамо друга решења", рекао је Енрике.

Мбапе је ове сезоне одиграо 34 меча за ПСЖ и постигао је 34 гола.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести