Месаровић чуда чинио

Кабел - ИМТ 2:0 (1:0)
fudbal
Фото: Tanjug (Z. Žestić, ilustracija)

И после 5. кола Кабеловци имају стопостотни учинак. Заслужено су на плећа бацили екипу ИМТ-а. Посебно је за игру био расположен Александар Месаровић који је игром подсетио на најбоље суперлигашке дане.

Већ у 10. минуту након контре Месаровића, Србијанац је пробио по левој страни, желео је да на супротној стативи пронађе Милана Видакова, али је лопта погодила Ивановића, па је прилика за вођство пропала. У 19. минуту Београђани су организовали преко Терзића напад, уследио је центаршут ка Лучићу и ударац који је Браћ успео да одбрани. Два пута је након соло продора Месаровић покушао ударцима са дистанце, али је лопта завршила крај саме стативе. Стигли су Кабеловци до заслуженог вођства. Искусни Слободан Новаковић упутио је центаршут са десне стране, а на прву стативу утрчао Милан Видаков ударцем главом погодио мрежу.

И у наставку су домаћи диктирали темпо, нападали су у таласима, а у 47. минуту Александар Месаровић кренуо је у соло продор са своје половине, заобишао је неколико чувара и прецизним ударцем савладао солидног Мићовића. Нису се домаћи опустили већ су покушали да постигну још који гол. Новаковић је након соло акције погодио стативу, а голман Мићовић успео је да укроти ударце Месаровића и Караћа, па су фудбалери Кабела успешно пребродили и пету препреку.

НОВИ САД: Игралиште Кабела, без гледалаца, судија: Трипковић (Краљево). Стрелци: Видаков у 37. Месаровић у 47. минуту.  Жути картони: Кочовић (Кабел), Зорић,  Вукашиновић, Пераловић, помоћни тренер Костић (ИМТ).

КАБЕЛ: Браћ 7, Јеличић 7,5, Новаковић 8 (Павлићевић), Петровић 7,5 (Петрић 7), Видаков 7,5 (Жуниор), Месаровић 8,5, Србијанац 7, Кочовић 7,5, Караћ 7,5, Којичић 7,5, Мандић 7.

ИМТ: Мићовић 7, Зорић 6,5 (Арсић 6), Вукашиновић 6 (Радојичић), Ивановић 6, Марковић 7, Глишић 7, Стефановић 6,5 (Бајић 6), Пераловић 7, Терзић 7 (Јовановић 6), Лучић 6,5, Џиновић 6,5.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести