Мијаиловић: Врхунски резултат зацртан у нашој стратегији

БЕОГРАД: Врхунски резултат је зацртан у нашој стратегији, а да бисмо га имали стално све структуре клуба морају бити усмерене ка стварању најбољег могућег тима који ће задовољити критеријуме, изјавио је нови-стари председник ФК Црвена звезда Светозар Мијаиловић.
svetozar mijailovic
Фото: Youtube Printscreen

Мијаиловић је пре два дана на изборима за председника клуба добио нови четворогодишњи мандат на тој функцији.

Сви делови система морају бити на нивоу да би се дошло до циља, стварања најбољег могућег тима. Од рада у омладинској школи, до селекције, затим финансијског дела који мора бити основа да би се могло све то остварити. У том правцу ћемо и даље развијати активности и разрада овога што је већ најављено је увелико отпочела, а у осмогодишњем плану развоја ће се до детаља дефинисати оно што је потребно урадити да бисмо остали на врху и стално напредовали, рекао је Мијаиловић за клупски сајт.

Звезда је од свог настанка увек тежила и имала ту улогу да предњачи у свему ономе што је ново, навео је Мијаиловић.

С друге стране, у сваком времену је пружала одговор у датом тренутку у организацији, као и у ономе што је радила. У овом времену које се битно разликује од оног у којем је настајала, постизала врхунске резултате и градила то што је данас, Црвена звезда налази одговоре на сва отворена питања, а све у циљу да напредује и да стално буде у врху не само српског фудбала. Црвена звезда је увек предњачила и на тај начин давала допринос развоју фудбалске игре у Србији, истакао је Мијаиловић.

Звезда је с Мијаиловићем као председником освојила пет узастопних титула, од тога две дупле круне и шест групних фаза европских такмичења у последњих шест година.

Очекујем да ће Црвена звезда и у наредним годинама подизати лествицу што се тиче резултатског дела. У сталном нашем напредовању управо је то циљ. Ако немате постављен циљ, ако га нисте дефинисали на неким реалним основама, онда га не можете ни остварити. Оно што је главна покретачка снага код свакога да стигне до тог циља јесу ресурси који се искоришћавају, а које сваки појединац и колектив у целини поседује како би дошао до тог циља, поручио је Мијаиловић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести