Миладин Стевановић: Може и 1:0 у 90. минуту, само да прођемо даље

БЕОГРАД: Сматрам да смо заслужили да тријумфујемо, али верујемо да ће нам се све вратити у утакмици у Азербејџану, рекао је фудбалер Чукаричког Миладин Стевановић.
s
Фото: Youtube Printscreen

Чукарички ће сутра од 20 сати играти реванш меч против у Сумгаита у другом колу квалификација за пласман у Лигу конференција, а први меч на Бановом брду завршен је 0:0.

"Доминирали смо у првој утакмици, али нисмо стекли предност и то је чињеница пред одлазак на реванш. Све је било како треба, осим реализације, недостајали су гол или два у мрежи ривала. Сматрам да смо заслужили да тријумфујемо, али верујемо да ће нам се све вратити у утакмици у Азербејџану", рекао је Стевановић за клупски сајт.

Слабија реализација је била фактор који је утицао на крајњи резултат, каже он.

"Недостајала нам је мирноћа у завршници, мало више жеље и одлучности у прекидима. Сада је и наш ривал у игри, има право на наду после 0:0 у Београду, али опет сматрам да смо квалитетнији тим и да ћемо ми бити ти који ће се радовати пласману у треће коло квалификација".

Стевановић очекује сличну утакмицу и у 3.000 километара удаљеном Азербејџану.

"Свакако да ћемо бити стрпљиви, али у сваки дуел морамо да уђемо јако, са огромном жељом. Један гол може много да нам донесе или одузме. Очекујем врло тврд меч, не бих имао ништа против ни да победимо са 1:0 у 90. минуту. Углавном, циљ је пласман у наредну рунду, може и после продужетака, може и на пенале, мада би то свакако било врло стресно", закључио је Стевановић.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести