Милан Спремо у Новом Саду се припрема за сезону: Крушевац за незаборав, можда и останем у Напретку

Фудбалери Напретка најбоље партије приказали су у финишу Суперлиге, забележили су две победе, реми и пораз и на крају заузели 10. место.
milan spremo
Фото: Youtube Printscreen

Значајан допринос овим резултатим дао је и Милан Спремо (25). Био је стрелац слатког минималца против Младости уз неколико асистенција у одиграних 26 мечева. О предходној сезони говори са пуно емоција.

- Долазак у Напредак био је добар потез, имао сам солидну минутажу и задовољн сам приказаним партијама. Имали смо екипу за пласман међу осам, међутим повреде, картони и промена тренера учинили су да то не остваримо - каже  Спремо.

На клупу Напретка у последња четири кола сео је Драган Ивановић и екипа је заиграла као препорођена.

- Са Ивановићем сам имао одличну сарадњу, пробудио је  екипу, променио систем игре који ми је у потпуности одговарао с обзиром да сам код два предходна тренера играо у дефанзиви, прекомандовао ме је да будем ближи противничком голу што се показало исправним. Најбоља издања била су ми против Младости и Спартака – задовољан је  Спремо који је још играо у Војводини, Пролетеру, Слоги, Цељу, Јавору, Бачкој и Узбекистану.

Након завршетка првенства Милану Спрему истекао је једногодишњи уговор са Напретком.

- После утакмице са Спартаком све обавезе према Напретку су завршене, истекао ми је уговор и слободан сам играч.Челници Напретка били су изузетно коректни према мени, све обавезе измирили су на време. Напредак је је озбиљан клуб, а Крушевац као фудбалски град остаће ми у вечном сећању. Управа је наговестила да жели да разговарамо о продужењу сарадње, ништа нисам обећао. Сада сам у Новом Саду, индивидуално тренирам, хоћу да будем спреман за наредну сезону. Могуће је да останем у Крушевцу, али је могуће да одем у неки други клуб. Следи прелазни рок, видећу на коју ћу страну – каже Спремо. 

М. Поповић      

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести