Милетић напустио Партизан, каријеру наставља у С. Арабији

БЕОГРАД: Фудбалер Партизана Немања Милетић после три године напушта Хумску и каријеру ће наставити у клубу Ал Раед из Саудијске Арабије.
miletic
Фото: Немања Милетић, фото: ФК Партизан/М. Тодоровић

Он је у Партизан дошао из белгијског Вастерлоа 2017.године и одлази након 162 утакмице, девет голова и два трофеја у Купу Србије.

"Сваки играч у једном тренутку пожели да настави и освежи своју каријеру и оде у други клуб, а када тај дан дође онда му се врате све најлепше успомене, заборави све недаће и проблеме и разумно буде веома тешко. Већ неколико сезона, посебно после добрих партија у Лиги Европе постојало је интересовање за наставак каријере и из Француске и других земаља, али тада сам био потребан Партизану и увек је та моја љубав према клубу била приоритет", изјавио је Милетић за клупски сајт.

Како наводи, не може да не каже да је у Партизану уживао.

"Донео ми је све најлепше, победе, групну фазу Лигу Европе, сјајне европске утакмице, победе у дербијима. Из Партизана сам уписао и добио позив за националну селекцију и све то заједно говори о томе како смо радили и шта је Партизан као институција. Остала је велика жал за титулом, то је једино што ми је увек, а и свима рак рана, али сам сигуран да ће моји саиграчи трофеј вратити у Хумску и да ћу се са њима радовати на терену. За десетак дана одлазим у Арабију где почињем свој нови животни циклус. Саиграчима, свим запосленима у Хумској и на Телеоптику, свим навијачима поручујем да буду уз Партизан! Сви ми одлазимо и долазимо, али наш Партизан је изнад свих. Момци, са вама до титуле", поручио је 29-годишњи фудбалер.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести