Милетић: Срећан што сам опет обукао најлепши дрес

БЕОГРАД: Фудбалер Партизана Немања Милетић рекао је срећан због свог повратничког дебија за црно-беле.
miletic
Фото: ФК Партизан

Милетић је синоћ на старту другог полувремена на мечу са екипом Младости из Лучана заменио Игора Вујачића и први пут је заиграо од повратка у Партизан.

"Познато је колико сам био срећан када сам се вратио у Партизан, али фудбал је такав. Одмах сам на почетку задобио малу повреду бутног мишића због које нисам могао да уђем у жељену форму. Три месеца нисам играо утакмица, па се све морало надокнадити. Али, хвала Богу, преданим радом и уз помоћ струке, ево ме поново овде на свом повратничком дебију!“, рекао је Милетић за клупски сајт.

"Шеф Станојевић ништа не препушта случају. Од првог дана смо он и ја радили индивидуалне анализе како бих се што пре прилагодио његовом систему игре. Десила се те повреда бутног мишића, али је сада све иза мене и пресрећан сам што сам поново обукао најлепши и најбољи - Партизанов дрес“.

Милетић је претходно у у Партизану играо десног бека, а вратио се као штопер.

"Баш сам прокоментарисао да ми уопште није чудно, јер је моја основна позиција штоперска. Овде сви играмо како тим и шеф налажу, а што се мене тиче, не да ми није било чудно, напротив".

Он се осврнуо и на жестом рирам утакмица у Суперлиги и Лиги конференција.

"Тако је како је, јак распоред. Ми морамо на свакој да идемо на победу или као што шеф каже "Ова ми је живот!“ Свака је у Партизану живот, посебно сад. У ростеру има играча, наравно недостаје нам и Дача (Данило Пантић), али се боримо и не одустајемо", закључио је Милетић.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести