Миливојевић: Заслужена победа, али ништа није готово

ОСЛО: Репрезентативац Србије Лука Миливојевић честитао је саиграчима на заслуженој победи против Норвешке у полуфиналу баража за одлазак на Европско првенство.
Luka Milivojevic/FSS
Фото: Luka Milivojevic/FSS

Србија је победила Норвешку 2:1 после продужетака, а двоструки стрелац био је Сергеј Милинковић Савић.

"Било је доста напето, али када реално сагледамо утакмицу били смо доста бољи од противника. Заслужили смо да дамо голове и пре мог уласка у игру. Када смо Сегеј и ја ушли на 0:0, добили смо неке своје задатке, трудли смо се да максимално испоштујемо. Најбитнија је победа коју смо заслужили. Честитам свим момцима и свим људима који су били уз екипу", рекао је Миливојевић.

Изабраници Љубише Тумбаковића у финалу баража за ЕУРО играће у Београду против Шкотске 12. новембра.

"Није ништа готово, чека нас финале са Шкотском. Спремамо се наредних месец дана за ту утакмицу. По мом мишљењу, Шкотска је екипа која ће у Београд доћи да се брани и проба да своје шансе искористи из контранапада. Острвске екипе играју чврст фудбал, добро се бране... Нешто слично као што је било са Норвешком, али ми смо одиграли феноменално. Ставили смо их у проблем са три играча позади, четири у средини, два играча иза шпица. Мислим да ће бити слична утакмица и од стране Шкотске, за коју мислим да су можда и затворенији од Норвешке", закључио је Миливојевић.

EUR/RSD 117.1207
Најновије вести