Милојевић дебитовао победом, Звезда боља од Јавора

БЕОГРАД: Фудбалери Црвене звезде, на дебију новог тренера Милоша Милојевића, савладали су вечерас Јавор 4:1 и задржали максималан учинак у Суперлиги.
z
Фото: Tanjug/ S. Aćimović, arhiva

Нови тренер црвено-белих значајно је "промешао" тим после меча против Макабија, а уочи вечитог дербија, па су "одмарали" Александар Пешић, Усман Букари, Милан Родић, Немања Милуновић, Мирко Иванић, а Александар Катаи заиграо је тек у наставку и практично "режирао" голове за победу.

Колубара је, уз хет-трик Анта Вукушића, савладала Чукарички 3:2, док је Вождовац однео бодове из Лучана 2:1.

Теже него што резултат показује

Било је теже него што резултат показује. Требало је времена играчима да сломе отпор дефанзивно организоване екипе, а мало нас је и примљен гол пореметио, рекао је нови тренер фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић после победе.

Однос и енергија је нешто на шта не могу да се жалим. Честитам момцима, а друго полувреме је оно какви треба да будемо, изјавио је Милојевић за клупски сајт.

Додао је да је моћ Звездиног тима што има по два квалитетна играча на свакој позицији.

Они који играју су у бољој форми од оних који не играју, међутим, и они имају квалитет и морамо да их разиграмо. То је нешто што може да нам донесе превагу у првенству и Европи, закључио је Милојевић.

Резултати и стрелци: Црвена звезда - Јавор 4:1 (Охи 16, Митровић 74, Бен 78, Николић 90 - Марчић 30), Младост Лучани - Вождовац 1:2 (Бојовић 85. пенал - Бурмаз 66, Пантовић 69), Колубара - Чукарички 3:2 (Вукушић 29, 37, 45+3 - Аџић 27, Вујадиновић 58).

Недеља: Раднички Крагујевац - Партизан (17.00).

Петак: Раднички Ниш - Напредак 3:2, Спартак - ТСЦ 0:0, Младост ГАТ - Нови Пазар 1:2. Четвртак: Радник - Војводина 1:1.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести