Милојевић: Еуфорија је ОК, али Радник је испред Наполија

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је данас да разуме еуфорију која влада због Лиге шампиона, али да сада у фокусу не сме да буде Наполи, већ Радник пошто је Суперлига приоритет.
vladan milojevic
Фото: Tanjug

"Еуфорија је ОК, али тражим од играча и тражићу да нема приче о Наполију. Знају да је први противник најбитнији. Рекао сам да је шампионат најбитнији и нема било каквих калкулација, без обзира на све. Да размишљамо другачије не би било добро", рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону "Рајко Митић".

Милојевић је дао велики респект Раднику, који је на паузи направио смену тренера и уместо Младена Додића поставио Милана Милановића.

"Паузу смо искористили на најбољи могући начин и пријала нам је. Играмо са екипом која има добар тим, место на табели не показује реално стање. Велико поштовање имам према Раднику, очекује нас добра представа и позвао бих навијаче да нас подрже".

Према његовим речима још увек није одлучио да ли ће се извести комбинован састав.

"Меч са Радником и са Наполијем немају додирних тачака", јасан је тренер шампиона Србије.

Он је додао да су последња појачања Марко Марин, Горан Чаушић и Ричмонд Боаћи спремни да играју против Радника.

"Марин је у тренажном процесу, физички је спреман, иако није играо у претходном клубу. Чаушић и Боаћи су дошли из такмичарског ритма, играли су за своје тимове и ту нема проблема. Не треба причати о њиховим квалитетима, дуго смо их хтели и брзо су се уклопили у свлационицу".

Он је прокоментарисао и чињеницу да Немања Милић, који је овог лета имао добру минутажу и био стартер у Салцбургу, није лиценциран за наступ у Лиги шампиона.

"Рачунам на све играце, не волим да прицам о појединцима. Да могу да играју више ставио бих их у састав. Морао сам да донесем одлуку и тако сам проценио... Он је изузетан фудбалер, а ми имамо велики фонд играча", закључио је Милојевић.

Утакмица 8. кола Суперлиге Србије између Црвене звезде и Радника игра се сутра на стадиону "Рајко Митић" од 20.30 сати.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести