Милојевић: Голеада за навијаче, увеличали смо рођендан Црвене звезде

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић изјавио је да је задовољан убедљивом победом против Новог Пазара у 26. колу Суперлиге Србије.
Milos Milojevic/Tanjug/Strahinja Acimovic
Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић/Милош Милојевић

"Црвено-бели" су раније данас савладали Нови Пазар резултатом 5:1 пред 17.843 навијача.

Нови Пазар је организована екипа и знају шта раде, а ми смо имали простора да дамо шансу играчима који нису пуно наступали и осетило се то што се тиче меч форме, јер нисмо уиграни у том саставу и формацији, и уз то смо примили несрећан гол. Међутим, нисмо паничили, нити били фрустрирани, већ наставили да контролишемо дешавања на терену и кад год сломимо противника буде лакше. Некад треба 15, некад 90 минута, али то је драж фудбала. Драго ми је због навијача што смо постигли пет погодака и увеличали рођендан, рекао је Милојевић, преноси званични сајт Црвене звезде.

Он је похвалио нападаче Црвене звезде Марка Ракоњца и Александра Пешића.

Значи нападачу када постиже голове, али нећу ни Пешића да заборавим, јер ради за екипу и уписао би се у стрелце да је остао на терену до краја меча, али је пуно играо и хтели смо да га одморимо. Имамо два расположена шпица и то је годинама био квалитет, да играчи с клупе који уђу у игру постижу голове, попут Павкова и Охија. Конкуренција је велика, али то су слатке муке, додао је тренер Црвене звезде.

Милојевић је истакао да се нада да ће Црвена звезда имати велику подршку навијача и на наредним утакмицама.

Момци заслужују овакву посету на свакој утакмици. Имамо још два меча до плеј-офа и надам се да ће навијачи у још већем броју доћи на те две утакмице, закључио је Милојевић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести