Милојевић: Крив сам, играчи раде оно што се од њих тражи...

БЕОГРАД: Требнер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић, два дана после пораза у 161. дербију од Партизана, изјавио је да је евидентно да је "тактички све промашио" и поручио да је много научио из пораза.
milojevic, fk crvena zvezda
Фото: ФК Црвена звезда

"После утакмице апсолутно сам преузео одговорност за оно што смо играли. План који сам имао, нисмо успели да остваримо. На самој утакмици је могло да буде много боље. Стојим и сада иза тога да смо све промашили. Последице за неуспех, лошу игру и кривцу преузимам на себе. Сваки пораз боли, али битно је да нешто научимо. Много сам тога научио у недељу. То је живот", рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону Рајко Митић.

На директно питање зашто његов тим ниједном шутнуо на гол ривала Милојевић је рекао:

"Ја нисам врхунски тренер. Наравно да ме и даље боли чињеница да нисмо шутнули у оквир гола. Ја сам неко ко воли да има доста удараца на гол. Дешавало се у мом мандату и да Партизан није имао ударац на гол, па ништа. Да ме боли, боли ме. Није добро и треба да се мења. Ми од јуна у јуримо као у Господару прстенова. Јурили смо наш прстен - Лигу шампиона. Критиковао сам играче, али сам испред њих критиковао и себе. Само сам ја крив. Играчи само раде оно што се од њих тражи. Ако клуб треба мене да казни, нека ме казни. Спреман сам на све секвенце. Прихватићемо и казне јер смо породица", поручио је Милојевић.

Звезда сутра у заосталом мечу гостује Вождовцу.

"Гостујемо тиму који је увек био неугодан за нас. Екипа Вождовца поседује респектабилан састав. После завршеног прелазног рока добро је уклопила тим са доста квалитетних играча и интернационалаца. У претходном колу савладали су Војводину на њиховом терену, што је озбиљан резултат. После одиграног дербија и лошег резултата морамо да покажемо карактер. Веома брзо је дошла утакмица са Вождовцем, мислим да ће моји играчи показати на прави начин да веома брзо можемо да се вратимо добрим играма што и очекујем од њих", истакао је Милојевић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести