Терзић: Партизан "трује народ" да је Звезда мезимац државе

БЕОГРАД: Генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић честитао је Партизану победу у 161. дербију, најавио озбиљне анализе у игри тима у који је уложен 30 милиона евра, али и оптужио руководство црно-белих да, како је навео, трују народ да је Звезда мезимац државе.
zvezdan terzic  Tanjug
Фото: TANJUG/ ANDRIJA VUKELIĆ

"Честитке играчима и стручном штабу Партизана. Више су желели победу, ушли са много страсти и мислим да су били мање лоши од нас. Мислим да дерби њје оправдао очекивања, због тензија. Дубоко сам незадовољан игром Црвене звезде, предстоји нам озбиљна анализа зашто је тако. Недопустиво је да наш тим, најбољи у последњих 25 година, у који смо уложили 30 милиона евра, за обештећења 10, на плате 15 и још пет на бонусе, одигра тако лоше", рекао је Терзић на ванредној конференцији за медије.

Ипак, то је, како истиче једна страна медаље и због тога се јавно извинио навијачима, а друга је "она реакција" навијача Партизана.

"Мислим да руководство Партизана на перфидан начин трује овај народ да је Звезда мезимац државе и власт чини све против Партизана. Недопустиво је да Вучелић то не осуди, него каже за њихову ТВ да је уобичајено. То је само резултат њихове кампање како држава и ФСС желе да угасе Партизан, она реакција је позив на бунт, отпор према режиму. Злоупотребљавају чињеницу да председник Вучић не крије да је навијач Црвене звезде и притискају све време, па држава мора скоро да се правда да Звезда није у повлашћеном положају", истакао је Терзић и најавио да ће клуб у најкраћем року изнети податке о томе колико је добио од државе, а колико је добио Партизан.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести