Милојевић: Ливерпул фантастичан, али тражићемо шансу

ЛИВЕРПУЛ: Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да је Ливерпул фантастична екипа, али да ће црвено-бели тражити шансу да изненаде на Енфилду.
Milojevic Vladan/Tanjug/ S. Radovanović, arhiva
Фото: Tanjug/ S. Radovanović, arhiva

"Фантастичан су тим, имају препознатљив нападачки стил. Види се печат тренера Јиргена Клопа. Играју у јакој лиги, имају више искуства од нас, али тражићемо своју шансу. Прво да затворимо прилазе нашем голу, а онда и да их изненадимо у нападу", рекао је Милојевић на конференцији за медије у Ливерпулу.

Звезда ће сутра играти без повређених Марка Марина и Милана Родића, а Милојевић је на питање да ли је капитен Вујадин Савић спреман, уз осмех, рекао:

"Видећете сутра" 

Дефанзивац Црвене звезде Милош Дегенек рекао је да је 

атмосфера у екипи одлична и да ће дати све од себе да одиграју најбољу могућу утакмицу и остваре позитиван резултат.

"Искуство из Париза ће нам помоћи, Ливерпул можда нема такве индивидуалце као ПСЖ, али урадили смо добру припрему и верујем да можемо да им парирамо"

Он је нагласио да у екипи Ливерпула свакако највећа опасност прети од сјајних нападача и посебно упозорио на прекиде.

"Имају много добрих играча, нападачи сви могу да дају гол, али потрудићемо се да им се супростаимо", поручио је Дегенек, уз констатацију да је Енфилд култни стадион, али да је његов фокус на задатке на терену и да исто игра без обзира на стадион.

Утакмица између Ливерпула и Црвене звезде игра се у среду од 21 сат.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести