Милојевић:  Не сме да нас завара позиција Војводине

БЕОГРАД:  Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић каже да његову екипу не сме да превари чињеница да је Војводина на осмом месту на табели Суперлиге и да има квалитет, као и да очекује занимљиву утакмицу у Новом Саду.
milojevic, fk crvena zvezda
Фото: Владан Милојевић, фото: ФК Црвена звезда

"Војводина је увек била изазов и знамо да је трећи или четврти клуб у Србији. Увек су то дербији, било у Новом Саду или Београду... Нису имали завидних издања због турбуленција у јесењем делу, али су се консолидовали са доласком нових играча и тренера. Војводина увек игра леп фудбал и очекујем добру утакмицу", рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону Рајко Митић.

Милојевић наглашава да у тиму има 24 пођеднако добра фудбалера и да стартних 11 одређује на основу његове филозофије са више фактора."Не треба да нас завара позиција на табели Војводине јер не заслужује на буде на том месту. Без обзира на све сигуран сам да ћемо се наћи у плеј-офу".

Каже и да су црвено-бели навикли на згуснут распоред утакмица на свака три дана."Налазимо се у серији тешких утакмица, а у овом тренутку је најважнија Војводина. Не гледамо предност, радићемо најбоље што што можемо. Тога су и моји играчи свесни".

Упитан да прокоментарише форму капитена Мичела Доналда, Милојевић је поручио да је задовољан партијама Холанђанина.

"Сваке недеље може да се прича о појединцу да ли игра добро или не, али ја не волим о томе. Задржао бих за себе да ли Доналд игра добро... Не могу да кажем да ли играч или лоше или мање лошије, могу само да ли је добар или мање добар. По мени, сви играчи су добри, неки су мало бољи, нема лоших. Задовољан сам свима, неко теже улази у форму, неко не, неко је ушао без припрема и одиграо целу сезону. То су феномени... Доналд је битан шраф и видећемо како ће се ствари одвијати", закључио је тренер Звезде.

Утакмица 26. кола Војводина - Црвена звезда игра се сутра од 18 сати на стадиону Карађорђе.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести