Милојевић пред ТСЦ: Нико ништа није освојио у октобру

БЕОГРАД: Тренер Црвене звезде Владан Милојевић позвао је своје фудбалере да максимално озбиљно приступе утакмици против ТСЦ-а у Београду у ванредном 14. колу Суперлиге Србије.
milojevic, tanjug ap
Фото: Tanjug (Tess Derry/PA via AP)

"Дочекујемо екипу која игра веома добро, има свој стил и не прави разлику између утакмица на домаћем терену и страни. Хит су првенства, изградили су модел који прате из кола у коло и велики број бодова су узели екипама са врха табеле. То је показатељ да треба да максимално приступимо утакмици, очекујем занимљив и тежак сусрет", рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону "Рајко Митић".

За клуб из Бачке Тополе изјавио је да је прави позитиван пример у српском фудбалу.

"Упознат сам са спортским центром и свим условима које имају у Бачкој Тополи. Веома је импресивно и честитам им на томе. Имају тренера Золтана Саба, дуго је у домаћем фудбалу и правио је сјајне резултате и са другим екипама. Сусрели смо се са њима прошле године у Купу и већ тада су наговестили потенцијал. Сигуран сам да ће сада, са већим искуством у односу на 2018. годину, бити још опаснији".

Проблеме са повредама имају Милан Родић и Ричмонд Боаћи и вероватно ће пропустити дуел са ТСЦ-ом.

"Имамо много тешких утакмица које нам следе и неће бити лако. Распоред је згуснут, веома су неугодни противници, али моји играчи су упознати с тим и спремни смо. Фокус јавности је везан за Лигу шампиона, али се не слажем с тим. Размишљамо само о наредној утакмици и она је увек најбитнија".

Милојевић је био упитан и за стање на табели Суперлиге и бодовну предност у односу на Чукарички (4), Војводину (6) и Партизан (7).

"На крају сезоне се подвлачи црта. Нико ништа није освојио у октобру и новембру, па нећемо ни ми. Има још да се игра, идемо коло по коло. Првенство је дуго, тако да не размишљамо о бодовној предности, већ само о ономе што нас чека. Људи планирају, а Бог одлучује", закључио је он.

Утакмица између Црвене звезде и ТСЦ-а игра се сутра од 18 сати на стадиону "Рајко Митић".

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести