Милојевић: Против Чукаричког да крунишемо полусезону

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је данас да је утакмица против Чукаричког на крају првог дела Суперлиге прилика да се на прави начин крунише добра полусезона.
Milojević Vladan/Fonet/A. Barda
Фото: Фонет/А. Барда/Милојевић Владан

"Играмо против екипе која је сјајна ове сезоне у свим сегментима. Од почетка сезоне имају континуитет резултата. Веома су добар спој младих и искусних играча. Свакако да тренер Веселиновић има велики утицај на њихову игру и створио је једну добру хемију у екипи. Оно што је позитивно код Чукаричког јесте то што имају доста младих играча који су преузели терет носилаца игре. Ту су и они искуснији који су оставили велики траг у нашем фудбалу попут Кајевића, Доцића, Луке Стојановића... Међутим, ми морамо да се спремимо на најбољи могући начин", рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону "Рајко Митић".

Истакао је да би волео да види пуне трибине и да тиме и навијачи заокруже одличну полусезону.

"Ми не можемо да се жалимо на наше навијаче који су ту увек уз нас. Очекујем да дођу у што већем броју. Надам се да ће време бити лепо и да направимо сјајну атмосферу. Последња је утакмица и мислим да смо у овој полусезони направили доста добрих ствари и треба да је заједно крунишемо победом", рекао је Милојевић.

Он се осврнуо и на феноменалан успех омладинаца као и добијање специјалне награде поводом акције "Црвено-бела крв".

"Честитао бих нашим омладинцима пролаз даље у нокаут фазу. Велики успех, свим људима који воде омладински погон, тренерима и играчима стварно одајем признање јер су направили феноменалну ствар. Поред првог тима Графичара, који је освојио јесењу титулу, мислим да радимо велику ствар. Такође, честитам и нашим навијачима на њиховој ''титули'', добијањем специјалног признања за давање крви коју су добили од Института за трансфузију крви. Желим да их позовем још једном и да у уторак поново покажемо велико срце", закључио је Милојевић.

Утакмица се игра у недељу од 15 сати на стадиону "Рајко Митић".

EUR/RSD 117.5673
Најновије вести