Милојевић: Против Судуве као против Спартакса - стрпљиво

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је данас да против Судуве очекује сличан дуел као против Спартакса и да ће зато поново захтевати стрпљење од играча.
milojevic
Фото: Владан Милојевић, фото: Танјуг

"Очекује нас утакмица са противником који није направио изненађење против АПОЕЛ-а, без озбира што су му многи давали улогу аутсајдера. Тркачка су екипа, долазе из првенства, а ми ћемо се припремити на најбољи могући начин. Верујем да смо спремнији због три одигране утакмице", рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону "Рајко Митић".

Црвено-бели у мечевима са Спартаксом и врањанским Динамом нису примили гол, а Милојевић се нада да ће одбрана сачувати мрежу и против литванског првака.

"Трудимо се да не примимо гол, а да дамо што више. То је филозофија свих... Имамо простора за напредак, мислим да можемо да будемо на много вишем нивоу. Биће слично као против Спартакса, иста су школа и тражим стрпљење, паметну и мудру игру. Велики је улог и тако ћемо се понашати".

Како је потврдио, од повреда су се опоравили Славољуб Срнић и Никола Стојиљковић, с тим да је питање колико су спремни физички.

"Срнић је јуче обавио први тренинг, има мали бол и улази у ритам, као и Стојиљковић. Видећемо како су спремни, очекује нас исцрпљујућ меч".

Према његовим речима не постоји драма око доласка појачања у нападу.

"Нема саге, већ сам давао одговоре на такве ствари. Ради се на томе, трудимо се да не доведемо играча само "ето тако". Много је тешко, пуно ствари има, у питању су клубови, агенти и играчи и напорно радимо да донесемо праву одлуку.

Милојевић није желео да коментарише потенцијалног противника у 3. колу квалификација за Лигу шампиона Легију или Спартак из Трнаве, поручивши да је сав фокус на Судуви.

Прва утакмица 2. кола квалификација за ЛШ између Црвене звезде и Судуве игра се уторак од 20.30 на стадиону "Рајко Митић".

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести