Милојевић: Респект Бајерну, треба да уживамо на терену

МИНХЕН: Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је данас да је екипа напорно радила да би стигла до Лиге шампиона и да нема разога да се плаши Бајерна из Минхена.
Milojević Vladan/Fonet/A. Barda
Фото: Фонет/А. Барда/Милојевић Владан

"Срећни смо и задовољни што смо овде. Радили смо напорно од почетка јуна да бисмо дошли до циља, уласка у Лигу шампиона. Ово је нешто најлепше што можете да доживите као тренер, играч, као клуб. Ако смо неки притисак имали, било га је у квалификацијама, сада га нема", рекао је Милојевић на конференцији за медије у Минхену.

Он је рекао да веома поштује славни немачки тим.

"Нама је од почетка било небитно с ким ћемо играти, имам респект према свима који играју у ЛШ. Оно што би ми требало да урадимо јесте да играмо и уживамо против реномираног противника, који је претендент на трофеј. Ми, с друге стране, препуштамо улогу фаворита свима, али се никог не плашимо. Даћемо максимум сутра, а видећемо за колико ће то бити довољно", рекао је Милојевић.

Он је додао да само не може да рачуна на Милана Родића, док су сви остали спремни и, како је навео, сви заслужују да буду у стартних 11.

"Не плаше ме скорови Бајерна у Лиги шампиона досад. Феноменални су, с богатом историјом за цео светски фудбал. Ми ћемо да дамо последњи атом снаге, а после 90 минута живот иде даље опет", поручио је Милојевић.

Посебно је захвалио свима из славне генерације 1991. на подршци.

"Ја волим историју, али њу треба оставити тамо где јесте. Нема ту много тога играчима да се прича. Доста је овај стадион, противник, наши навијачи којих ће бити доста и који нас прате свуда", закључио је Милојевић.

Утакмица између Бајерна и Црвене звезде игра се у срдеу од 21 сат на Алијанц арени у Минхену.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести