Милојевић: Везује нас пријатељство, али гледам само терен

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да ће искуство из прошле године бити од велике помоћ за утакмицу против Олимпијакоса у Београду у 2. колу Б групе Лиге шампиона.
milojevich_kzn-posle
Фото: Танјуг (Видео)

"Играмо прву утакмицу у Лиги шампиона пред нашом публиком против реномираног противника. Све екипе из групе су одличне... Чека нас спектакл, као и прошле године, и трудићемо се да дамо све од себе. Искуснији смо за прошлогодишњи наступ у елити", рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону "Рајко Митић".

За добар резултат неопходно је 90 минута концентрације, наглашава Милојевић и износи пример из пораза у Минхену против Бајерна.

"Једна греска или пад концентрације може доста тога да одлучи. Рекао сам играчима после Бајерна, не смемо да правимо почетничке грешке. Могу пуно да коштају".

Олимпијакос је описао као велику екипа на челу са тренером Педром Мартинсом.

"Сви знамо шта знаци Олимпијакос, највећи и најпопуларнији клуб у Грчкој. Ту је и пријатељство два народа, а поготово два клуба. Ипак, свако ће се борити максимално за победу".

Дуел у Београду обележиће пријатељска атмосфера на трибинама навијача српског и грчког клуба.

"Специфична утакмица. Фокусиран сам само на игру, за то сам одговоран. Све остало што се десава не би требало да нам скреће пажњу. Мисли би само требало да буду на терену".

Милојевић се осврнуо и на крилног нападача Олимпијакоса Јоргоса Масураса, кога је водио у Паниониосу.

"Те године је експлодирао, дошаао је из трећелигаша и све што је урадио је својим трудом. Имао је моје неограничено поверење. Ако бих једног дана писао, а вероватно нећу, он би заслужио поглавље шта значи живети, желети и како до тога доћи", закључио је он.

Из Звезде су саопштили да је остало још 6.000 улазница за утакмицу, која се игра сутра од 21 сат.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести