Милошевић: Да победимо Спартак и пребацимо фокус на Куп

БЕОГРАД: Тренер фудабалер Партизана Саво Милошевић изјавио је да ће за његов тим меч са суботичким Спартаком бити веома важан јер победом може и теоретски да обезбеди други место и пребаци фокус на Куп.
savo milosevic, fk partizan
Фото: Savo Milošević, foto: FK Partizan/M. Todorović

"Још једна утакмица у низу, већ полако хватамо ритам и за нас јако бита утакмица. Са евентуалном победом сутра, практично бисмо дошли на корак до тог другог места и да можемо архивирамо и да цео фокус можемо да пребацимо на Куп. Стало нам је да сутра победимо", рекао је Милошевић на конференцији у Хумској.

Милошевић је истакао је су сви играчи у добром стању и да нема проблема са повредама, као и да ће Сејдуба Сума бити у конкуренцији за сутрашњи тим.

"Ми смо ове године успевали да излазимо на крај са Спартаком релативно лако, али то треба да буде опомена да је тешко добијати једну екипу више пута и да морамо да будемо обазриви. То је екипа која има завидан квалитет који је показала у лиги, у горњем делу табеле је, екипа вредна поштовања. Ми смо тим који када се мало опусти, аутоматски има проблем да заврши утакмицу. Апелујем на играче да морају да држе концентрацију свих 90 минута", закључио Милошевић.

Утакмица 28. кола Суперлиге између Спартака и Партизана игра се у суботу 6. маја од 16.30 у Суботици.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести