Милошевић: Момци добро раде, али да их не хвалим много

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић изјавио је да је задовољан формом и радом свог тима у припремном периоду пред наставак Суперлиге.
Savo Milošević Foto: Tanjug/video
Фото: Саво Милошевић Фото: Танјуг/видео

Црно-бели су данас одрадили још једну тренинг утакмицу на СЦ Тлеоптик, у којој је бели тим победио црни 2:1.

"Момци добро раде. Веома је тешко и компликовано огранизовати утакмице које играју међусобно, а да то личи на нешто, да буде озбиљно и да нико никог не повреди. Доста су дисциплиновани. Задовољан сам, има ствари које морамо да поправљамо. Знају они све те ствари, али су ноге и даље тешке и треба нам мало више концентрације. Тамичарски ритам мора да се добије кроз утакмице. Има финеса које могу још боље, али с обзиром на ситуацију, делује задовољавајуће. Не бих да их хвалим много", рекао је Милошевић после тренинг меча.

На данашњем сусрету играо је и Сејдба Сума, који је пропустио претходне две контролне утакмице."Сума је повреду вукао још из дербија, он и Садик у били полуповређени кад смо почели овај део припрема. Добро то делује, нисмо хтели ништа да ризикујемо. Данас смо пробали, јер се прибложава првенство, да видимо у ком је стању. То делује добро".

Пред наставак превентсва и суботњи меч против Младости из Лучана у 27. колу, црно-бели ће сутра одрадили још један тест на Цовид 19.

"То је препорука нашег министарства и ФШ, а и као клуб треба да схватамо ситуацију озбиљно. Треба да уђемо у такмичење у суботу и морамо да водимо рачуна о здрављу играча. Морамо да се исконторлишемо и да видимо у каквом смо стању и са те стране", закључио је Милошевић.

Нови тренинг меч на Телеоптику: Партизан спреман за Младост

Фудбалери Партизана, подељени у црни и бели тим, одиграли су данас још једну тренинг утакмицу на СЦ Телеоптик, а победила је бела екипа 2:1. Била је ово друга утакмица у коју су играчи Партизана међусобно играли, а одрадили су и тренинг меч против Земуна прошлог петка.

Стрелци за победнички тим били су Лазар Павловић и Бојан Матић, док је за црну екипу једини гол постигао Сејдуба Сума.

Изабраници Сава Милосевића у суботу од 17.30 играће против Младости из Лучана на свом стадиону у 27. колу Суперлиге, која се наставља после паузе због пандемије корона вируса.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести